Isnin, 9 April 2012

Jom Makan Char Koay Teow di Kedai Atam !

Pada 9 April 2012 kami sekeluarga telah berpeluang singgah di kedai Atam (bapa saudara saya) di Senawang, berhampiran dengan Balai Polis Senawang dan Klinik Tawakkal. Kami pun memesanlah killer product Atam iaitu "Char Koay Teow". So, apa yang boleh disimpulkan, kira boleh tahanlaaa.. So, kalau nak cuba bolehlah datang.

Kami sempat juga order kuih cekodok daripada peniaga bersebelahan dengan kedai Atam. Pun sedap jugak. Garing betul cekodoknya. Kira memang boleh sangatlah kalau nak promosikan kedai Atam ni.

Tapi, menurut Atam kedainya ini mungkin sementara dia mendapat tempat yang lebih strategik dan tetap. So, kami sekeluarga sentiasa mendoakan kejayaan Atam di dalam menceburi dunia usahawan ini !

Danish dan Dhafir yang baru pulang dari sekolahDhafir ceria !Danish ceria !Dzaqwan lagiiii ceriaaa !!!!Banner promosi gerai Char Koay Teow AtamSabar menanti hidangan tibaDzaqwan makan mi goreng duluDanish pun sama, sebab kedua-duanya taknak Char Koay TeowDhafir bersama saya dan suami saya saja yang order Char Koay TeowInilah rupanya Char Koay Teow yang dimasak sendiri oleh Atam Kelihatan Dhafir dan Dzaqwan yang sedang menikmati kelazatan Char Koay Teow !

Disediakan oleh : Ungku Norhayati Ungku Abu Bakar (Noi/Yat)

Tiada ulasan: